Obavijest o zaštiti osobnih podataka

Tko smo mi?

Tvrtka: WORIG d.o.o.

Adresa: Ilica 71, 10 000 Zagreb

OIB: 99040482941

Kontakt: data@worig.com

 

Zašto obrađujemo vaše podatke?

Prijava na newsletter 

Registriranim korisnima šaljemo newsletter na adresu elektroničke pošte. U bilo kojem trenutku možete se jednostavno odjaviti s naše newsletter liste odabirom mogućnosti na dnu svakog newslettera, te vam nakon toga više nećemo slati newsletter. Podatke čuvamo 6 mjeseci nakon odjave te nakon toga iste brišemo. 

Obrazac

Ako nam dostavite obrazac s upitom koji sadrži Vaše podatke (npr. ime i prezime, e-mail adresa) Vaše podatke ćemo zadržati do rješavanja problema te ih nakon toga brisati. 

 

Vaša prava 

Pravo na pristup osobnim podacima 

Imate pravo na pristup svojim osobnim podacima koje obrađujemo o Vama i možete zatražiti detaljne informacije osobito o njihovoj svrsi obrade, o vrsti/kategorijama osobnih podataka koji se obrađuju uključujući i uvid u svoje osobne podatke, o primateljima ili kategorijama primatelja te o predviđenom razdoblju u kojem će osobni podaci biti pohranjeni.

Pravo na ispravak osobnih podataka

Imate pravo zatražiti ispravljanje ili dopunjavanje osobnih podataka ako Vaši podaci  nisu točni, potpuni i ažurni. Da biste to učinili, pošaljite svoj zahtjev nama kao voditelju obrade pisanim putem. 

Napominjemo kako je u zahtjevu potrebno specificirati što konkretno nije točno, potpuno ili ažurno i u kojem smislu bi navedeno trebalo ispraviti te dostaviti potrebnu dokumentaciju u prilog svojih navoda.

Pravo na brisanje

Imate pravo tražiti brisanje osobnih podataka koje se na Vas odnose ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

Vaši osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhu u koje smo ih prikupili ili obradili;

  • povukli ste privolu na kojoj se obrada temelji u skladu s člankom 6. stavkom  1. točkom (a) ili člankom 9. stavkom 2. točkom (a) i ako ne postoji druga pravna osnova za obradu;
  • uložili ste prigovor na obradu svojih osobnih podataka u skladu sa člankom 21. stavkom 1. Opće uredbe o zaštiti podataka te ako ne postoje naši jači legitimni  razlozi za obradu;
  • osobni podaci nezakonito su obrađeni;
  • osobni podaci moraju se brisati radi poštivanja pravne obveze iz prava Unije ili prava države kojoj podliježe voditelj obrade
  • osobni podaci prikupljeni su u vezi s ponudom usluga informacijskog društva iz članka 8. stavka 1.

Pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka

Imate pravo ishoditi ograničenje obrade ako:

  • osporavate njihovu točnost
  • ako je obrada nezakonita, a protivite se njihovom brisanju
  • ako voditelj obrade više ne treba osobne podatke, ali ste ih zatražili radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva
  • ako ste uložili prigovor na obradu Vaših osobnih podataka.

Pravo na prigovor

Ako Vaše podatke obrađujemo u svrhu izvršavanja zadaća od javnog interesa ili pri izvršavanju svojih službenih ovlasti ili se prilikom obrade istih pozivamo na naše legitimne interese, možete podnijeti prigovor protiv takve obrade.

Pritužba nadzornom tijelu

Pritužbu možete uložiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (Fra Grge Martića 14, 10 000 Zagreb; azop@azop.hr).

 

S kime dijelimo Vaše podatke?

Vaše podatke ne dijelimo s drugim voditeljima obrade. 

Koristimo samo provjerene i pouzdane Izvršitelje obrade. S našim Izvršiteljima obrade imamo sklopljene ugovore o obradi podataka te oni nisu ovlašteni raditi obradu Vaših podatak osim ako za to od nas nisu ovlašteni. Izvršitelji neće Vaše podatke prenositi trećim stranama, podatke će sigurno koristiti te čuvati u periodu u kojem im je određeno. 

 

Poveznice drugih web stranica

Ova obavijest ne odnosi se na druge web stranice čija se poveznice nalaze na Worigovoj web stranici. Potičemo Vas da pročitate obavijesti o privatnosti na drugim web stranicima.

 

Promjene obavijesti o zaštiti osobnih podataka

Obavijest održavamo točnom i ažurnom. O svim izmjenama i promjenama obavijesti privatnosti bit ćete obaviješteni na ovom mjestu. 

 

Posjetitelji naše web stranice

Analitika 

Na www.worig.com koristimo alat Google Analytics kako bi prikupili log zapise i na taj način dobili detalje o broju posjetitelja web stranice. Informacije se obrađuju na način da se direktno ne identificiraju posjetitelji. 

Kolačići

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Kada upisujete svoje podatke u kontakt formu koristimo kolačiće sesije koji se brišu nakon što uspješno unesete podatke.