Iz medija

Post Types

Jutarnji.hr

Sedam finalista Elevator Lab Challengea: Prvo mjesto osvojila ideja o najmu stanova

Worig, startup koji želi pojednostaviti proces iznajmljivanja stanova, proglašen je najboljim i najperspektivnijim FinTech startupom u Hrvatskoj na u petak održanom finalu Elevator Lab Challengea u organizaciji Raiffeisenbanka. Sedam je finalista predstavljalo svoje inovacije, a osnivačima Woriga Ninu i Deniju Ćosiću kao pobjednicima pripala je nagrada od 5000 eura kao i plasman na regionalno finale u Beogradu gdje će se suočiti s najboljima iz Srbije te Bosne i Hercegovine.
RBA.hr

worig proglašen najperspektivnijim hrvatskim fintech start-upom Elevator Lab Challenge natjecanja

Na održanom Elevator Lab Challenge natjecanju u Zagrebu, u organizaciji Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), worig je proglašen najboljim te najperspektivnijim FinTech start-upom u Hrvatskoj, te su osnivači woriga – Nino i Deni Čosić – na svečanoj prezentaciji najboljih hrvatskih start-upa preuzeli glavnu nagradu u iznosu od 5.000,00 EUR.
jatrgovac.hr

worig najperspektivniji hrvatski fintech start-up

Na Elevator Lab Challenge natjecanju održanom u Zagrebu, u organizaciji Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), worig je proglašen najboljim i najperspektivnijim FinTech start-upom u Hrvatskoj, a njegovi su osnivači – Nino i Deni Čosić – na svečanoj prezentaciji najboljih hrvatskih start-upa preuzeli glavnu nagradu u iznosu od 5.000 eura.
Poslovni.hr

worig proglašen najperspektivnijim hrvatskim fintech start-upom Elevator Lab Challenge natjecanja

Elevator Lab Challenge natjecanje u Zagrebu, u organizaciji Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), završilo je proglašenjem najboljeg i najperspektivnijeg FinTech start-upa u Hrvatskoj, a to je worig, čiji su osnivači - Nino i Deni Čosić - na svečanoj prezentaciji najboljih hrvatskih start-upa preuzeli glavnu nagradu u iznosu od 5000 eura, priopćili suz RBA Croatia.
Netokracija

Worig braće Ćosić u petak osvojio žiri Elevator Lab Challengea, u ponedjeljak investitore Fil Rouge Capitala, evo i čime

U petak, 27. kolovoza, zaključen je prvi Elevator Lab Challenge u Hrvatskoj, lokalno natjecanje za fintech startupe Raiffeisen banke koje je okupilo sedam domaćih startupa. Nagradu od 5 tisuća eura i plasman u polufinale globalnog Elevator Lab programa osvojio je Worig, startup koji radi na financijskoj usluzi koja će omogućiti vlasnicima nekretnina da procijene financijsku pouzdanost njihovih najmoprimaca.